Over Ons

Welkom bij het Uitvindersgilde

Wij zijn wij?

 

Het Uitvindersgilde is een collectief van acht creatieve ondernemers die hun vaardigheden en middelen hebben gebundeld.

Wij doorbreken de grenzen van de disciplines en combineren kunst met techniek, technologie met ambacht en creativiteit met constructie.

 

Wat bieden wij?

Het Uitvindersgilde houdt zich bezig met kunst, constructie, ambacht en duurzame techniek. Werk van het Gilde is te vinden op festivals en exposities; voor bedrijven en bij particulieren.

De groep heeft alles in huis om projecten compleet te verzorgen, bezit een breed spectrum aan talent en expertise en weet die in te zetten in een prettige open werksfeer. Of het nu gaat om idee-ontwikkeling en het uitwerken van een concept, of het begeleiden en uitvoeren van (kunst)producties op technisch gebied.

Wij voeren projecten uit van A tot Z: voor ontwerp, constructie en uitvoer kun je bij ons terecht.

 

Waar geloven we in?

Het Uitvindersgilde gelooft dat het creëren van je eigen paradijs binnen handbereik ligt. Een 10-persoonsbad in de bomen, een extreme vlammenwerper, een sauna met periscoop zodat je naar buiten kunt gluren, je kunt het zo gek niet verzinnen: wij maken het. Het collectief speelt graag met ideeën maar maakt ze nog liever waar.

Samen staan we sterker; het Gilde faciliteert het aanpakken van grote klussen die een breed scala aan expertise vereisen. Het Uitvindersgilde schuwt groot werk niet. De verscheidenheid aan disciplines zorgt voor een effectieve interne aanpak van projecten, waarbij de meeste klussen gewoon binnen de eigen veelzijdige werkplaats kunnen worden uitgevoerd, en weinig hoeft te worden uitbesteed.

Het Uitvindersgilde laat zijn leden leren. Alle uitvinders hebben een uitgesproken voorliefde voor uitdaging. Moeten er extra uren worden geïnvesteerd om nieuwe vaardigheden te leren dan heeft dat de voorkeur. Het Gilde is niet alleen een plek om te doen waar je goed in bent. Zo kan het voorkomen dat de houtbewerker een keer de lasser onderwijst; of de metaalbewerker wordt geïntroduceerd tot het installeren van zonnepanelen.

Het Uitvindersgilde legt de lat hoog. Wij zijn niet bang voor een ambitieus plan en halen er voldoening uit binnen het werk te streven naar perfectie. Het leveren van maatwerk en persoonlijke service is wat onze klanten aan ons bindt.

Onze Skills

Login Form

Vul hieronder uw gebruikernaam en wachtwoord in om in te loggen op de internet pagina