De kracht van het uitvinden

Een uitvinder is op zoek naar nieuwe dingen, uitvindingen. Soms wordt een vinding gevonden op een plek waar niet werd gezocht, ook is het vaak het resultaat van hard werken. Oog hebben voor wat je tegenkomt. Zonder nieuwsgierigheid geen uitvinding. Een uitvinder wil leren.

Bij het uitvinden doorlopen we cyclisch vier stappen, namelijk: idee, ontwerpen, maken en installeren. Omdat wij alle stappen controleren kunnen wij in het proces al deze stappen weer terugkoppelen. Zo wordt tijdens het maken geëvalueerd of de oplossing nog aan het uitgangsidee voldoet.

 

 

Waarom kiezen voor het Uitvindersgilde?

Het Uitvindersgilde streeft er naar te blijven leren. We houden van onderzoeken en uitdagende projecten. Steeds de lat hoger leggen en al gaandeweg leren van elkaar of van experts van buitenaf; het Uitvindersgilde als de plek om de kneepjes van het vak te leren. Daarom is het niet alleen een plek om te doen waar je goed in bent; het Uitvindersgilde streeft ernaar de Uitvinders te blijven uitdagen door het leren van nieuwe vaardigheden. In onze uitgebreide metaal- en houtwerkplaats hebben we inmiddels al een hoop vaardigheden eigen gemaakt. 

Zo kan het voorkomen dat de houtbewerker een keer de lasser onderwijst; of de electrotechnicus uitleg krijgt over de draaibank. Leren en blijven leren, dat is het uitgangspunt.

Login Form

Vul hieronder uw gebruikernaam en wachtwoord in om in te loggen op de internet pagina