De kracht van het uitvinden

Een uitvinder is op zoek naar nieuwe dingen, uitvindingen. Soms wordt een vinding gevonden op een plek waar niet werd gezocht, ook is het vaak het resultaat van hard werken. Oog hebben voor wat je tegenkomt. Zonder nieuwsgierigheid geen uitvinding. Een uitvinder wil leren.

Bij het uitvinden doorlopen we cyclisch vier stappen, namelijk: idee, ontwerpen, maken en installeren. Omdat wij alle stappen controleren kunnen wij in het proces al deze stappen weer terugkoppelen. Zo wordt tijdens het maken geëvalueerd of de oplossing nog aan het uitgangsidee voldoet.

 

 

Idee ontwikkeling

Een idee is ongrijpbaar - opeens is het daar zo - lijkt het. Toch is het krijgen van ideeën controleerbaar. Door informatie op te nemen ontstaan er ideeën, door deze te combineren en toe te passen ontstaan er nieuwe ideeën. Door onze achtergronden aan de kunstacademie zijn we bedreven in het bedenken van ideeën.

Wij bedenken geen producten voor de massaproductie. Dit zorgt ervoor dat unieke en absurdistische ideeën een kans krijgen. Vanuit verschillende disciplines bedenken we ideeën, spelen ermee, wisselen ze uit, en laten ze in aanraking komen met de werkelijkheid. Onze werkplaats is de plek waarin we onze ideeën direct kunnen testen. Een korte lijn tussen idee en uitvoering.

Login Form

Vul hieronder uw gebruikernaam en wachtwoord in om in te loggen op de internet pagina