De kracht van het uitvinden

Een uitvinder is op zoek naar nieuwe dingen, uitvindingen. Soms wordt een vinding gevonden op een plek waar niet werd gezocht, ook is het vaak het resultaat van hard werken. Oog hebben voor wat je tegenkomt. Zonder nieuwsgierigheid geen uitvinding. Een uitvinder wil leren.

Bij het uitvinden doorlopen we cyclisch vier stappen, namelijk: idee, ontwerpen, maken en installeren. Omdat wij alle stappen controleren kunnen wij in het proces al deze stappen weer terugkoppelen. Zo wordt tijdens het maken geëvalueerd of de oplossing nog aan het uitgangsidee voldoet.

 

 

Maken

Maken doen we in onze werkplaats. We hebben een uitgebreide hout- en metaalwerkplaats waarin van alles mogelijk is. Als er een complexe onderdelen nodig zijn kunnen die direct op de draai- en freesbank worden vervaardigd. Ook als er snel een grote productie opgezet moet worden hebben we de ruimte en de mankracht om dit te realiseren.

Wij maken geregeld onze eigen gereedschappen en machines voor het maken van onze projecten. Zo hebben we bijvoorbeeld een Engelse wals gemaakt voor het walsen van dubbelgekromd plaatwerk en hebben we een stoomcabine gebouwd voor het stomen en buigen van massief hout.

Wij staan dagelijks in de werkplaats en hebben daardoor gevoel voor materiaal.

Login Form

Vul hieronder uw gebruikernaam en wachtwoord in om in te loggen op de internet pagina